Close

12/10/2019

Hoeveel verdien je bij de defensie?

Hoeveel verdien je bij de defensie?

Gemiddeld Salaris Defensie Het gemiddelde loon binnen Defensie ligt op € 3.875 bruto per maand. Het minimale of startsalaris begint bij € 885 en het maximale loon is € 19.000 bruto per maand.

Wat verdient een beroepsmilitair?

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Militair Het salaris voor een militair begint bij € 988,26 per maand voor een soldaat 3e klasse, dit is de laagste functie voor starters. De hogere salarissen zijn weggelegd voor de officiers, generaals en admiraals. Dit kan oplopen tot € 10.667,77 voor een Generaal.

Wat verdient een kapitein bij de landmacht?

Als Kapitein Defensie verdient men zo’n € 3600 tot € 5100 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Men dient verder het Nederlanderschap te bezitten, en over voldoende lichamelijke en geestelijke geschiktheid te beschikken met betrekking tot met Militair Keuringsreglement.

Wat verdient een officier in het leger?

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Officier Infanterie Landmacht Bij de bepaling van het loon kan rekening worden gehouden met ervaring en leeftijd. Het ligt tussen de €2173 en €9506. Secundair: Bovenop het salaris worden toeslagen toegekend bij onregelmatige diensten (uitzendingen, oefeningen).