Close

21/03/2020

Wat is een verjaardagswens voor 5 jaar jongen?

Wat is een verjaardagswens voor 5 jaar jongen?

Verjaardagswensen 5 jaar jongen. Eén dag in het jaar mag iedereen het horen. Wij vieren vandaag dat jij werd geboren! Het maakt niet uit of je dichtbij bent of ver weg. Onze liefde voor jou kan alle afstanden overbruggen. We wensen je alle goeds voor je verjaardag.

Wat zijn jouw verjaardagswensen?

Verjaardagswensen: Happy birthday voor man, vrouw of je kind. Ik geef je een kaartje voor een fonkelende dag. En dat je maar veel liefde en geluk ontvangen mag! Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Ik heb geen taart voor je gekocht. Omdat ik weet dat je meer van deze fles champagne houdt. Van harte gefeliciteerd!

Hoe zal het vieren van de vijfde verjaardag gaan?

Het vieren van de vijfde verjaardag zal alweer anders gaan dan het jaar daarvoor. Het kind is alweer ouder en wijzer geworden en kan een stuk meer zelfstandig. De verjaardagswensen 5 jaar mogen daarom ook minder kinderlijk zijn dan bij de jaren daarvoor.

Wat is 60 jaar verjaardagswensen?

Verjaardagswensen 60 jaar. 60 jaar oud, een leeftijd die uitstekend bij je past. Qua uiterlijk én innerlijk. Gefeliciteerd! Een 60 jarige is net als een hele goede wijn: hij wordt beter wanneer de jaren vorderen. Gefeliciteerd met het bereiken van deze bijzondere leeftijd! Het heeft me 60 jaar gekost om er zo goed uit te zien.